QUIETBEATS
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

czysta krew

Go down 
+2
skye
agnes
6 posters
AutorWiadomość
agnes
make me wanna die
agnes

Liczba postów : 84

czysta krew Empty
PisanieTemat: czysta krew   czysta krew Icon_minitimePon Maj 17, 2010 2:55 pm

czysta krew 7319822.3
Cytat :
Dzięki wynalezionej w japońskim laboratorium syntetycznej krwi oraz napojowi z jej ekstraktem o nazwie Tru: Blood, w ciągu zaledwie jednej nocy wampiry z legendarnych potworów przeistoczyły się w przykładnych obywateli. I chociaż ludzie nie figurują już w ich jadłospisie, społeczeństwo niepokoi się, co stanie się, gdy wampiry opuszczą mroczne kryjówki. Przywódcy religijni i polityczni na całym świecie wyrazili już na ten temat swoje zdanie i jedynie mieszkańcy Bon Temps, małego miasteczka w Luizjanie, nie mogą zdecydować się, co o tym naprawdę myśleć.
Miejscowa kelnerka, Sookie Stackhouse (Anna Paquin) dobrze wie, jak wygląda życie na marginesie społeczeństwa. Jako osoba posiadająca wątpliwy dar słyszenia myśli innych ludzi, przychylnie patrzy na integrację społeczną wampirów, a w szczególności na pewnego przystojnego 173-latka, Billa Comptona (Stephen Moyer). Niestety seria tajemniczych wydarzeń, które towarzyszą pojawieniu się Billa w Bon Temps wystawi otwartość Sookie na ciężką próbę.
"Czysta krew" to intrygujący i przyprawiający o dreszcz emocji serial, na motywach powieści Charlaine Harris, w reżyserii Alana Balla, zdobywcy nagrody Emmy, Oscara za "American Beauty" i twórcy "Sześć stóp pod ziemią". Sam Ball określa swoją nową produkcję jako popcorn dla inteligentnych ludzi z udziałem barwnych i nieszablonowych bohaterów.
Powrót do góry Go down
skye
somebody to love
skye

Liczba postów : 231

czysta krew Empty
PisanieTemat: Re: czysta krew   czysta krew Icon_minitimeWto Maj 18, 2010 3:57 pm

nie wiem, ale sookie jakos mi nie podpadla, glownie ze wzgledu na jej dziure miedzy jedynkami. bleeeeh.

jestem na razie po 1 serii, wlasnie czekam az mi sie druga sciagnie.
Powrót do góry Go down
leigh ;3
mrs. president
leigh ;3

Liczba postów : 230

czysta krew Empty
PisanieTemat: Re: czysta krew   czysta krew Icon_minitimeCzw Cze 24, 2010 9:14 am

uwielbiam <3 juz jest trzeci sezon, ogladam oczywiscie ;d
Powrót do góry Go down
agnes
make me wanna die
agnes

czysta krew Empty
PisanieTemat: Re: czysta krew   czysta krew Icon_minitimeCzw Cze 24, 2010 11:47 am

chcialabym, zeby eric i sookie byli razem, a bill zeby zniknal.
<3
Powrót do góry Go down
budyń.
i really fucking love you
budyń.

Liczba postów : 121

czysta krew Empty
PisanieTemat: Re: czysta krew   czysta krew Icon_minitimeSob Cze 26, 2010 12:13 pm

nie ciągnie mnie do tego serialu, chyba że mnie ktoś przekona ;d
Powrót do góry Go down
skye
somebody to love
skye

czysta krew Empty
PisanieTemat: Re: czysta krew   czysta krew Icon_minitimePon Cze 28, 2010 12:20 pm

{ przekonuje budyniosa }
Powrót do góry Go down
vixa
gettin' over you
vixa

Liczba postów : 174

czysta krew Empty
PisanieTemat: Re: czysta krew   czysta krew Icon_minitimeCzw Lip 01, 2010 2:05 pm

skye napisał:
{ przekonuje budyniosa }
x666
Powrót do góry Go down
skye
somebody to love
skye

czysta krew Empty
PisanieTemat: Re: czysta krew   czysta krew Icon_minitimeCzw Lip 01, 2010 6:42 pm

hahahaha, na pewno ja przekonalysmy ;ddd
Powrót do góry Go down
georgiana
make me wanna die
georgiana

Liczba postów : 70

czysta krew Empty
PisanieTemat: Re: czysta krew   czysta krew Icon_minitimeCzw Lip 01, 2010 9:11 pm

Najlepszy serial o wampirach! Very Happy
Powrót do góry Go down
agnes
make me wanna die
agnes

czysta krew Empty
PisanieTemat: Re: czysta krew   czysta krew Icon_minitimeCzw Lip 29, 2010 2:00 pm

Mam dość tych wilkołaków, są beznadziejni.

A wątek szukającego zemsty Erica jest świetny - mam nadzieję, że Russel dostanie za swoje.

Dodatkowo się zastanawiam, czy te światło z ręki Sookie działa też na wampiry.
Powrót do góry Go down
leigh ;3
mrs. president
leigh ;3

Liczba postów : 230

czysta krew Empty
PisanieTemat: Re: czysta krew   czysta krew Icon_minitimePon Sie 09, 2010 6:13 pm

to ona jest wróżką? ;o
Powrót do góry Go down
Sponsored content

czysta krew Empty
PisanieTemat: Re: czysta krew   czysta krew Icon_minitime

Powrót do góry Go down

czysta krew
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
QUIETBEATS :: a smell of wine and cheap perfume ::  filmy :: seriale-
Skocz do: