QUIETBEATS
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

jaki makijaż na codzeń?

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
skye
somebody to love
skye

Liczba postów : 231

jaki makijaż na codzeń? Empty
PisanieTemat: jaki makijaż na codzeń?   jaki makijaż na codzeń? Icon_minitimeWto Maj 04, 2010 9:56 pm

jaki macie makijaż na codzień?
Powrót do góry Go down
vixa
gettin' over you
vixa

Liczba postów : 174

PisanieTemat: Re: jaki makijaż na codzeń?   jaki makijaż na codzeń? Icon_minitimeSro Maj 05, 2010 5:22 am

smoky eyes, bo nic innego za bardzo mi nie pasuje.
no to czyli uzywam eyelinera, kredki do oczu, czarnego i srebrnego cienia do powiek, tuszu do rzes a na usta pomadki.
Powrót do góry Go down
leigh ;3
mrs. president
leigh ;3

Liczba postów : 230

PisanieTemat: Re: jaki makijaż na codzeń?   jaki makijaż na codzeń? Icon_minitimeSro Maj 05, 2010 8:50 pm

baza wygladzajaca z silikonem bo mam blizne na policzku ;/, puder inglota bodajze, mascara rimmel, cien do powiek inglot jasny i pomadka nivea, od czasu do czasu robie kreski, ale wtedy to matce podbieram eyelinera ;d
Powrót do góry Go down
vixa
gettin' over you
vixa

Liczba postów : 174

PisanieTemat: Re: jaki makijaż na codzeń?   jaki makijaż na codzeń? Icon_minitimeNie Maj 16, 2010 10:13 am

a umiesz robic proste i cienkie kreski? bo ja robie kreski od roku i jeszcze grubasne mi wychodza ;<
Powrót do góry Go down
skye
somebody to love
skye

Liczba postów : 231

PisanieTemat: Re: jaki makijaż na codzeń?   jaki makijaż na codzeń? Icon_minitimeWto Maj 18, 2010 4:35 pm

ja umiem, ale kredka ;d
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: jaki makijaż na codzeń?   jaki makijaż na codzeń? Icon_minitime

Powrót do góry Go down

jaki makijaż na codzeń?
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
QUIETBEATS :: a smell of wine and cheap perfume ::  uroda&zdrowie :: makijaż-
Skocz do: