skye somebody to love
Liczba postów : 231
| Temat: dr. house Pią Kwi 30, 2010 1:30 pm | |
| - Cytat :
- Doktor Gregory House ma kiepskie podejście do pacjentów. Najchętniej nie miałby go wcale - nie lubi rozmawiać z pacjentami i unika tego za wszelką cenę. Jest leniwy, brutalnie szczery, niegrzeczny i uzależniony od środków przeciwbólowych. Dr House jest równocześnie znakomitym, światowej klasy diagnostą. Jego niekonwencjonalne podejście, bezbłędny instynkt i potrzeba rozwiązywania najbardziej skomplikowanych zagadek medycznych sprawia, że skierowane do niego zostają przypadki, z którymi inni lekarze nie mogą sobie poradzić. Do pomocy Dr House dobrał sobie grupę młodych lekarzy: neurologa Erica Foremana, immunologa Allison Cameron i internistę Roberta Chase'a, którym potrafi zlecić tak niekonwencjonalne zadania, jak nielegalne przeszukanie domu pacjenta.
| |
|
marta mrs. president
Liczba postów : 180 Age : 30
| Temat: Re: dr. house Wto Maj 04, 2010 4:34 pm | |
| obejrzalam dwa sezony ale dalej mi sie juz znudzilo. nie przepadam za medycznymi zagadkami i tak dalej. | |
|
skye somebody to love
Liczba postów : 231
| Temat: Re: dr. house Sob Maj 15, 2010 6:38 pm | |
| co ty mowisz, house jest swietny | |
|
leigh ;3 mrs. president
Liczba postów : 230 Age : 29 Skąd : legionowo
| Temat: Re: dr. house Czw Cze 24, 2010 9:15 am | |
| fuck yea\ mama mi kupila na dzien dziecka cztery sezony na dvd ;d | |
|
budyń. i really fucking love you
Liczba postów : 121 Age : 31
| Temat: Re: dr. house Sob Cze 26, 2010 12:24 pm | |
| - marta napisał:
- obejrzalam dwa sezony ale dalej mi sie juz znudzilo.
wolę grey's anatomy | |
|
saszka speechless
Liczba postów : 14
| Temat: Re: dr. house Sob Lip 03, 2010 2:47 pm | |
| kiedys to byl chyba moj ulubiony serial, ale teraz tak nie jest. znudzilo mi sie przy drugim czy trzecim sezonie. wciaz podobne zagadki i tylko watki głownych bohaterow sie zmieniaja i pacjenci. chociaz jak leci to sobie obejrze. | |
|
leigh ;3 mrs. president
Liczba postów : 230 Age : 29 Skąd : legionowo
| Temat: Re: dr. house Sob Lip 03, 2010 8:28 pm | |
| mi się nie podoba, odkąd Cameron i Chase'a nie ma w serialu. | |
|