marta mrs. president
Liczba postów : 180 Age : 30
| Temat: alicja w krainie czarów Czw Kwi 29, 2010 10:55 pm | |
| - Cytat :
- Alicja w Krainie Czarów
reż. Tim Burton wyk. Mia Wasikowska, Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Alan Rickman, Michael Sheen
Kiedy Alicja była małą dziewczynką, pobiegła za Białym Królikiem, wpadła do jego nory i niespodziewanie znalazła się fantastycznym i nieco dziwacznym świecie, gdzie żyją bajkowe stwory, mówiące zwierzęta i śpiewające kwiaty, a mieszkańcy obchodzą nie-urodziny. Teraz Alicja ma już 19 lat i powraca do tej niezwykłej krainy, by ponownie spotkać dawnych znajomych.
Tim Burton ("Edward nożycoręki", "Batman") podjął się zaczarowania świata doskonale znanego z dwóch książek Lewisa Carrolla – „Alicja w Krainie Czarów” oraz „Alicja po drugiej stronie lustra”. Scenariusz do tej fantastycznej produkcji stworzyła Linda Woolverton, która stoi za sukcesem „Króla lwa”. W tytułowej roli wystąpi młoda australijska aktorka polskiego pochodzenia – Mia Wasikowska, Natomiast w postać Zwariowanego Kapelusznika wcieli się Johnny Depp. | |
|
leigh ;3 mrs. president
Liczba postów : 230 Age : 29 Skąd : legionowo
| Temat: Re: alicja w krainie czarów Czw Kwi 29, 2010 11:14 pm | |
| nie oglądałam i jakoś mnie nie ciągnie choć występuje tam johnny depp, więc kiedyś trzeba będzie zajrzeć | |
|
skye somebody to love
Liczba postów : 231
| Temat: Re: alicja w krainie czarów Pią Kwi 30, 2010 1:21 pm | |
| - leighton napisał:
- nie oglądałam i jakoś mnie nie ciągnie
sorx. | |
|
vixa gettin' over you
Liczba postów : 174 Age : 30
| Temat: Re: alicja w krainie czarów Nie Maj 16, 2010 10:25 am | |
| a ja obejrzalam, glownie na johnny'ego deppa i mi sie podobalo. | |
|
agnes make me wanna die
Liczba postów : 84 Age : 30 Skąd : jabłonna
| Temat: Re: alicja w krainie czarów Pon Maj 17, 2010 2:58 pm | |
| mozna powiedziec ze w miare, wole prawdziwe historie. choc widok Johnny'ego Deppa sam w sobie jest cudowny. | |
|
skye somebody to love
Liczba postów : 231
| Temat: Re: alicja w krainie czarów Wto Maj 18, 2010 4:22 pm | |
| racja, johnny <3 wiec obejrze dzis jak mi sie sciagnie | |
|
saszka speechless
Liczba postów : 14
| Temat: Re: alicja w krainie czarów Sob Lip 03, 2010 2:43 pm | |
| ogladalam i szczerze to sie spodziewalam zupelnie czegos innego. serio. ale w sumie to nie moge powiedziec, zeby mi sie nie podobalo. | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: alicja w krainie czarów | |
| |
|