| THE R U N A W A Y S ;3 | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
leigh ;3 mrs. president
Liczba postów : 230 Age : 29 Skąd : legionowo
| Temat: THE R U N A W A Y S ;3 Pią Lip 02, 2010 12:52 pm | |
| - Cytat :
- The Runaways - amerykański film biograficzny z 2010 w reżyserii Florii Sigismondi oparty na historii zespołu The Runaways.
W filmie wystąpiły : Dakota Fanning jako Cherie Currie Kristen Stewart jako Joan Jett Stella Maeve jako Sandy West Scout Taylor-Compton jako Lita Ford Michael Shannon jako Kim Fowley Alia Shawkat wcieliła się w rolę basistki którą nazwano Robin ponieważ z powodu prawnych problemów nie mogli nazwać jej Jackie Foxx jak się w rzeczywistości nazywała basistka. Film częściowo opiera się na autobiografi Cherie Currie pt Neon Angel: The Cherie Currie Story napisanej przez nią w 1989, która opisuje jej dzieciństwo, życie w zespole, sławę oraz 'powrót na prostą' po uzależnieniu od narkotyków i alkoholu. | |
|
| |
skye somebody to love
Liczba postów : 231
| Temat: Re: THE R U N A W A Y S ;3 Pią Lip 02, 2010 3:59 pm | |
| Oglądałam tylko po angielsku, możliwe, że trochę słów nie zrozumiałam. Wkurza mnie, że to wszystko jest tak zrobione, że mowa jest tylko o Cherie, wolałabym więcej Joan Jett. | |
|
| |
crystal speechless
Liczba postów : 14 Age : 27 Skąd : kraków. ;3
| Temat: Re: THE R U N A W A Y S ;3 Pią Lip 02, 2010 4:02 pm | |
| nie oglądałam, ale z chęcią bym oglądnęła, an razie jednak się do tego nie przymierzam. ;d nie wiem gdzie i kiedy. ;q | |
|
| |
skye somebody to love
| Temat: Re: THE R U N A W A Y S ;3 Pią Lip 02, 2010 4:04 pm | |
| | |
|
| |
agnes make me wanna die
Liczba postów : 84 Age : 30 Skąd : jabłonna
| Temat: Re: THE R U N A W A Y S ;3 Pią Lip 02, 2010 10:28 pm | |
| Akurat nie mogę zasnąć, więc obejrzę. Ej, ma ktoś może konto premium na megaupload? | |
|
| |
leigh ;3 mrs. president
Liczba postów : 230 Age : 29 Skąd : legionowo
| Temat: Re: THE R U N A W A Y S ;3 Pią Lip 02, 2010 11:41 pm | |
| Mi się skończyło tydzień temu, ale nie mam pieniędzy na karcie by kupić na następny miesiąc, ogólnie to chyba zaoszczędzę, albo poproszę ojca to mi na rok kupi. Film owszem taki sobie, ale dużo rocka, więc miło się oglądało. Choć gra aktorska Kstew pozostawia dużo do życzenia. - skye napisał:
- Oglądałam tylko po angielsku, możliwe, że trochę słów nie zrozumiałam.
Wkurza mnie, że to wszystko jest tak zrobione, że mowa jest tylko o Cherie, wolałabym więcej Joan Jett. Pragnę przypomnieć, że film został zrealizowany na podstawie książki Cherie, a wiadomo, że autor książki autobiograficznej mniej więcej będzie starał się jak najwięcej przedstawić o sobie. | |
|
| |
skye somebody to love
| Temat: Re: THE R U N A W A Y S ;3 Sro Lip 14, 2010 11:57 pm | |
| - leigh ;3 napisał:
- skye napisał:
- Oglądałam tylko po angielsku, możliwe, że trochę słów nie zrozumiałam.
Wkurza mnie, że to wszystko jest tak zrobione, że mowa jest tylko o Cherie, wolałabym więcej Joan Jett. Pragnę przypomnieć, że film został zrealizowany na podstawie książki Cherie, a wiadomo, że autor książki autobiograficznej mniej więcej będzie starał się jak najwięcej przedstawić o sobie. True. Teraz już wiem, bo rozmawiałam z moim wujkiem, który mieszkał wtedy w USA, że to właśnie Cherie była największą gwiazdą The Runways. Ale szczerze mówiąc to Joan na tym najlepiej wyszła, bo najczęściej tylko ją kojarzą ludzie w tych czasach, głównie dzięki Bad Reputation, Do You Wanna Touch cz y I Love Rock & Roll. | |
|
| |
agnes make me wanna die
Liczba postów : 84 Age : 30 Skąd : jabłonna
| Temat: Re: THE R U N A W A Y S ;3 Czw Lip 29, 2010 2:19 pm | |
| Świetne piosenki + niegrzeczne dziewczyny i sukces gotowy. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: THE R U N A W A Y S ;3 | |
| |
|