budyń. i really fucking love you
Liczba postów : 121 Age : 31
| Temat: PRETTY LITTLE LIARS Pią Lip 02, 2010 11:06 am | |
| - Cytat :
- Pretty Little Liars opowiada historię grupki nastolatek. Jedna z dziewczyn ginie w niewyjaśnionych okolicznościach... po roku reszta przyjaciółek zaczyna od niej dostawać dziwne wiadomość... zza grobu. Okazuje się, że dziewczyny ukrywają straszliwą tajemnice...
| |
|
skye somebody to love
Liczba postów : 231
| Temat: Re: PRETTY LITTLE LIARS Pią Lip 02, 2010 4:12 pm | |
| Świetny serial, jestem już na 2 odcinku, zostały jeszcze 2, ale dzisiaj nigdzie nie wychodzę już więc nadrobię | |
|
agnes make me wanna die
Liczba postów : 84 Age : 30 Skąd : jabłonna
| Temat: Re: PRETTY LITTLE LIARS Pią Lip 02, 2010 10:25 pm | |
| Nie słyszałam, ale z chęcią obejrzę, bo wydaje się być fajny. | |
|
saszka speechless
Liczba postów : 14
| Temat: Re: PRETTY LITTLE LIARS Sob Lip 03, 2010 2:45 pm | |
| ciekawe, czy powiedza kim jest 'A'. Spencer lubie, ale troche chamsko zachowuje sie w stosunku do swojej siostry. Wren jest najladniejszy z serialu, ale tam za fajnych, przystojnych nie ma zbytnio. | |
|
leigh ;3 mrs. president
Liczba postów : 230 Age : 29 Skąd : legionowo
| Temat: Re: PRETTY LITTLE LIARS Sob Lip 03, 2010 8:29 pm | |
| Hm, muszę obejrzeć w takim razie | |
|
skye somebody to love
Liczba postów : 231
| Temat: Re: PRETTY LITTLE LIARS Sro Lip 14, 2010 11:53 pm | |
| - saszka napisał:
-
ciekawe, czy powiedza kim jest 'A'. Spencer lubie, ale troche chamsko zachowuje sie w stosunku do swojej siostry. Wren jest najladniejszy z serialu, ale tam za fajnych, przystojnych nie ma zbytnio. Czy ja wiem? Spencer stara się nie żyć po prostu w cieniu własnej siostry, która jest od niej mądrzejsza, ładniejsza, ambitniejsza itd. Co do Wrena, to bardzo chciałabym, żeby był ze Spencer. W końcu na końcu się pocałowali, prawda? Aria powinna być z Ezrą? dobrze napisałam? Razem im byłoby trudno, ale jeszcze gorzej jest, jak nie są razem. Emily powinna wysłuchać Toby'ego, nie wierzę, że on zabił Alison. | |
|
agnes make me wanna die
Liczba postów : 84 Age : 30 Skąd : jabłonna
| Temat: Re: PRETTY LITTLE LIARS Czw Lip 29, 2010 1:58 pm | |
| Nie mogę uwierzyć, że Allison powiedziała swojemu bratu, że to Spencer podłożyła ogień. Przecież to nie w porządku, tak raczej przyjaciółki nie robią.
I czy tylko mi się wydaje, że S. coś ukrywa? | |
|
leigh ;3 mrs. president
Liczba postów : 230 Age : 29 Skąd : legionowo
| Temat: Re: PRETTY LITTLE LIARS Pon Sie 09, 2010 6:14 pm | |
| wątpię, żeby była to któraś z dziewczyn, ani tym bardziej lucas czy toby. podejrzewam brata allison. | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: PRETTY LITTLE LIARS | |
| |
|